Košarka, pa onda i fudbal u hali Aleksandar Nikolić!

Ekipa Crvene zvezde mts u sredu se vraća u Beograd, a već u četvrtak očekuje je i utakmica 10.kola Evrolige sa Makabijem.

Taj meč igraće se od 17.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ a karte za ovu utakmicu za koju vlada veliko interesovanje već su puštene u prodaju po već dobro poznatim cenama.

Četvrtak je i dan kada naša fudbalska reprezentacija igra svoj uvodni meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv selekcije Brazila. Ta utakmica je zakazana za 20 časova.

Upravo zbog te utakmice, KK Crvena zvezda je promenio termin odigravanja svoje utakmiceu  četvrtak, a za sve koji ne žele da propuste ni sekund fudbala i start naših fudbalera u Kataru.

Naš klub pripremio je još jedno iznenađenje za četvrtak! Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić, KK Crvena zvezda pripremio je dva velika video bima koji će odmah po završetku utakmice biti postavljeni ispred tribine C i D, i VIP lože i plave lože.

Osim velikih video bimova, klub je u saradnji sa „Kafeterijom“ obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje (kafe i bezalkoholna pića)…

Karte za utakmicu Crvena zvezda – Makabi prodavaće se u na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 11 časova.

Dođite da pobedimo Makabi, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere uz pravu navijačku atmosferu!