Od četvrtka u prodaji i karte za utakmicu sa Partizanom

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovaće u sredu u popodnevnim časovima u Beograd, a već u četvrtak očekuje ih meč 10.kola sa ekipom Makabija.

Karte za tu utakmicu su već puštene u prodaju online putem našeg tiketing partnera „tickets.rs“, a na dan utakmice blagajne će biti otvorene već u 11 časova (utakmica se zbog premijere naših fudbalera u Kataru igra od 17.30 časova).

Pored zajedničkog gledanja fudbalske utakmice, KK Crvena zvezda pripremio je za četvrtak još jednu pogodnost za naše navijače.

Svaki vlasnik kupljene sezonske karte (sponzorske neće imati tu mogućnost) biće u prilici da u četvrtak na blagajni hale Aleksandar Nikolić kupi i pojedinačne karte za utakmicu 8.kola ABA lige sa Partizanom koja je na programu u ponedeljak od 20 časova.

Osim na dan utakmice sa Makabijem, karte će se prodavati i u petak od h 10-18 časova, kao i u ponedeljak na dan utakmice sa Partizanom od 12-20 časova..

Podsećamo ovom prilikom da prema propozicijama ABA lige, NEMA gostujućih navijača na utakmicama regionalnog takmičenja!

KK Crvena zvezda mts apeluje na sve naše pristalice koje budu došle u četvrtak u halu, da dođu ranije, da ne nose upaljače, kovanice i bilo kakve tvrde predmete jer će isti biti oduzimani na ulazima gde će pretresi biti vrlo detaljni.

Naš klub je od strane Evrolige dobio poslednje upozorenje zbog dešavanja na prethodnim utakmicama, i svaki naredni prekršaj može biti sankcionisan težim kaznama, uključujući i igranje pred praznim tribinama!

Četvrtak: Crvena zvezda mts – Makabi (17.30 časova) 10.kola Evrolige;
Ponedeljak: Crvena zvezda mts – Partizan (20 časova) 8.kolo ABA lige;