Veliko hvala Slobodanu Klipi i puno sreće u Kini!

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da nakon višegodišnjeg vrlo uspešnog rada na mestu koordinatora mlađih selekcija, kao i trenera naših juniorskih i kadetskih ekipa, Slobodan Klipa odlazi na novi trenerski posao u Kini.

Tokom rada Slobodana Klipe naše mlađe selekcije osvojile su brojne titule prvaka Srbije i nacionalnih kupova, ali i stasao izuzetno veliki broj talentovanih dečaka, koji su kasnije stigli i do seniorskog tima KK Crvena zvezda, ali i ostalih brojnih klubova širom Evrope. Kruna tog rada svakako su brojne pobede na kvalifikacionim turnirima Evrolige, učešća na završnim turnirima EL i finala u Madridu, Berlinu, kao i  titula prvaka juniorske Evrolige  u Milanu 2014.godine.

Slobodan Klipa preuzima funkciju korodinatora svih mlađih selekcija i ekipe za igrače do 19 godina kineskog kluba „Ćingdao“, a za novog trenera juniorskog tima KK Crvena zvezda postavljen je nekadašnji igrač našeg kluba i pomoćnik u prethodnom stručnom štabu KK Crvena zvezda Branko Jorović.

KK Crvena zvezda i ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Slobodanu Klipi na svemu što je uradio tokom svakodnevnog rada u mlađim selekcijama našeg kluba koji je trajao više od jedne decenije, i poželi mu puno sreće, zdravlja i uspeha na novom poslu.