U prodaji karte za utakmice sa Partizanom i Virtusom

Košarkaše Crvene zvezde, nakon još jedne velike pobede u Evroligi (treće uzastopne) očekuju nove obaveze tokom naredne nedelje.

Osim utakmice u regionalnom takmičenju sa Partizanom koja je na programu u ponedeljak (sve informacije vezane za tu utakmicu u nastavku teksta) , KK Crvena zvezda pustio je u petak tačno u podne u prodaju i karte za narednu evroligašku utakmicu sa Virtusom iz Bolonje koja je na programu narednog petka (02.12) od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Karte se nalaze u prodaj  na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera „ticket vision“ kao i online, putem web sajta našeg partnera „tickets.rs.

Na dan utakmice 11 kola Evrolige sa Virtusom, blagajne će biti otvorene već u 11 časova (utakmica se zbog nove utakmice naših fudbalera u Kataru igra od 18 časova).

Važna napomena za sve online kupce karata: Karte kupljene ovim putem važe i sa elektonskog uređaja (telefon) ili odštampana.

Prodaja karata za utakmicu sa Partizanom se nastavlja samo na blagajni hale Aleksandar Nikolić, i to u sledećim terminima:  u petak od 10-18 časova, kao i u ponedeljak od 12-20 časova.

Karte za derbi regionalne lige, mogu se kupiti uz sezonsku kartu, kupljenu kartu za Makabi, ili kupljenu kartu za naredni meč našeg tima u Evroligi protiv Virtusa!

Podsećamo ovom prilikom da prema propozicijama ABA lige, NEMA gostujućih navijača na utakmicama regionalnog takmičenja!

Cene karata za ove dve utakmice su nepromenjene, odnosno standardne za dva takmičenja.