Crvena zvezda – Partizan, prvi put ove sezone (ponedeljak 20h)

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Partizana u utakmici 8.kola ABA lige.

Meć se igra u ponedeljak od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić, i biće još jedan u nizu teških mečeva koje crveno beli igraju u kratkom vremenskom periodu.

Biće ovo 52. duel Crvene zvezde i Partizana, i prvi duel dve ekipe u novoj sezoni regionalne lige. Poslednji odigran bila je „majstorica“ ABA lige u kojoj su crveno-beli slavili i stigli do šeste titule regionalne ige.

Ekipa Crvene zvezde zabeležila je pred ovu utakmicu 4 uzastopne pobede od toga tri u Evroligi, a novom treneru crveno belih Dušku Ivanoviću biće ovo prvi gradski derbi:

Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadački tim sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču“ rekao je kratko i jasno prvi trener crveno-belih.

Ognjen Dobrić: “Igramo meč sa Partizanom, prvi ove sezone. Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak  pred našim navijačima” rekao je Ognjen Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Partizan NIS igra se u ponedeljak od 20 časova, klub i ovom prilikom apeluje na sve koji se u ponedeljak uveče upute ka hali Aleksandar Nikolić da to učine ranije kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve. Takođe, klub apeluje na sve da sportski, fer i korektno navijaju za svoj klub, bez ikakvih ubacivanja predmeta na teren, vređanja protivnika i aktera ovog meča.

Karte za ovu utakmicu na kojoj neće biti gostujućih navijača u skladu sa pravilima ABA lige, puštene su u prodaju još u četvrtak, sve informacije možete pronaći na sledećem linku, uz važnu napomenu – svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i uvek mogu da prisustvuju utakmici!

Dođite u ponedeljak u našu kuću i pružite podršku našem timu da dođe do novih bodova!