Počinje prodaja karata za duplo kolo, Žalgiris i Armani

Košarkaše Crvene zvezde, u narednom periodu i razmaku od samo 6 dana očekuju tri „vezane“ utakmice u hali Aleksandar Nikolić, dve izuzetno važne su deo „duplog kola“ Evrolige u kojima će crveno-beli dočekati ekipe Žalgirisa i Armanija iz Milana.

Tim povodom, KK Crvena zvezda pušta u sredu (07.12.2022)  od 12 časova, u prodaju karte za dve evrologaške utakmice (duplo kolo) koje će se igrati u utorak 13.12 (Žalgiris 19h) i četvrtak (Armani 19h).

Karte će se naći u prodaji  na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera „ticket vision“ kao i online, putem web sajta našeg partnera „tickets.rs.

Na dan utakmica svi naši navijači biće u mogućnosti da kupe karte i na blagajni hale Aleksandar Nikolić. Blagajna će biti otvorena za sve tri utakmice u iste vreme, počev od 12 časova.

Podsećamo sve kupce online karata da će sve karte kupljene ovim putem važiti i sa elektonskog uređaja (telefon) ili odštampane!

Cene karata za ove tri utakmice su standardne i nepromenjene kada su u pitanju Evroligaške utakmice (cene možete pogledati na kraju teksta).

Dođite i budite uz naš tim kome je podrška sa tribina značila mnogo u prethodnim utakmicama i pomogla im da pobedimo u našoj kući :Asvel, Cibonu, Makabi, Partizan, Virtus…

Da završimo godinu kako dolikuje, uz pune tribine i pobede!

KK Crvena zvezda mts