KK Crvena zvezda mts – Zašto ponovo ubijaju Marka Ivkovića?

Kadriju Aktašu, ubici navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Turskoj, smanjena je u sredu kazna sa 25 na 15 godina zatvora???

KK Crvena zvezda mts najoštrije osuđuje ovakvu sramnu odluku kojom pojedinci u turskom pravosuđu ponovo ubijaju Marka Ivkovića, istovremeno i pravdu.

Pravdu za zločin koji se sada predstavlja kao nekakva „samoodbrana roditelja“ dok je mučki nožem u leđa ubadao Marka Ivkovića.

Da li je neko u tom sudu razmišljao danas o njegovoj porodici?

Da podsetimo sve još jednom – Marko Ivković je ubijen nožem u leđa pre utakmice Evrolige između Galatasaraja i Zvezde u Evroligi, koja je odigrana 21. novembra 2014. godine.

KK Crvena zvezda mts apeluje na naše državne organe i predstavnike srpske diplomatije da reaguju na ovu nepravdu u skladu sa svojim okvirima i mogućnostima, posebno nakon vesti da su advokati ovog ubice u sredu u Istanbulu da tragedija bude veća – zahtevali puštanje na slobodu svog „klijenta“ jer je „odležao svoje“?

Za nas on nije nikakav „klijent“ u nekom pravnom ili imovinskom sporu  – već ubica koji je nekome oduzeo život, mučki i sa leđa! I to će ostati do kraja svog života!

KK Crvena zvezda mts