Novi izazov pred crveno belima – Mornar, subota od 18 časova

Košarkaši Crvene zvezde ponovo neće imati mnogo vremena da uživaju u velikoj pobedi, pošto ih manje od 48 sati nakon evroligaške utakmice, očekuje utakmica u regionalnom takmičenju.

Crveno-beli dočekuju ekipu Mornara nakon istorijske pobede u derbiju u gradskoj „Štark Areni“ u duelu 10.kola regionalnog takmičenja.

Utakmica se igra od 18 časova u hali Aleksandar Nikolić, a bez obzira na kaznu koja je izrečena našem klubu, i zbog koje nema prodaje pojedinačnih karata, pozivamo sve kojima je crveno-bela boja pri srcu da dođu i pozdrave našu ekipu!

Pred meč sa Mornarom, trener Duško Ivanović kaže:

Očekuje nas utakmica sa vrlo opasnom ekipom, koja ima izvanrednu tranziciju i odlične šutere, jasno je da će nam biti veoma teško. Ovom prilikom kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori i njihov rad je zaista za divljenje“ rekao je trener crveno-belih.

Branko Lazić: „ Jasno je da je pred nama težak posao, ne samo zbog toga što smo u četvrtak odigrali vrlo tešku utakmicu, već i zbog toga što je pred nama izuzetno dobra ekipa koja igra vrlo brzu košarku, sa mnogo kontri, šuteva. Osvežićemo se u petak i spremni dočekati ovu utakmicu, drugu u ovom mini ciklusu u kome ćemo odigrati čak 4 utakmice u rasponu od samo 7 dana. Pozivam naše navijače da bez obzira na smanjen kapacitet hale u subotu, dođu i pruže nam podršku“ rekao je kapiten crveno-belih.

Nakon subotnje utakmice, ekipu Crvene zvezde očekuje duplo kolo Evrolige i dueli sa Žalgirisom i Armanijem iz Milana.

Karte za tu utakmicu nalaze se već u prodaji na svim prodajnim mestima našeg partnera tickets.rs, kao i online.