Adio Siniša, otišao si u legendu (Siniša Mihajlović 1969-2022)

Legenda svetskog, srpskog fudbala i naše Crvene zvezde Siniša Mihajlović sahranjen je u ponedeljak u Rimu na groblju pored bazilike „Svete Marije, anđela i mučenika“ u krugu najuže porodice.

Opelo i oproštaj porodice, rodbine, prijatelja, bivših saigrača, predstavnika klubova čije je boje branio kao igrač i trener, i više hiljada poštovalaca i navijača klubova za koje je igrao i vodio sa klupe održano je u ponedeljak u jutarnjim časovima u bazilici “Svete Marije, anđela i mučenika”.

Siniša Mihajlović preminuo je u petak u Italiji u 54. godini života, nakon duge i teške bolesti, a za ovozemaljskog života ostavio je ogroman trag kao čovek, fudbaler, roditelj, čovek koji nije uzmicao od problema i koji je bio beskompromisan na terenu i van njega… zato je i pravi orao, simbol Lacija kluba kome je kao i Crvenoj zvezdi dao mnogo, bio u ponedeljak na pravom mestu – pored kovčega sa našim Sinišom.

Zaostavština Siniše Mihajlovića je ogromna…Sa Crvenom zvezdom osvojio je sve, titulu prvaka Evrope i sveta, bio je reprezentativac naše zemlje i selektor reprezentacije Srbije.

U fudbalu je ostvario sve, neostvaren san ostao je – da bude trener naše Crvene zvezde.

Sa Zvezdinim dresom i šalom „Delija“, bakljadu tifoza otišao je na večni počinak i u legendu!

Neka mu je večna slava i hvala!

Adio Siniša…