Crvena zvezda je od 1. januara – CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET!!!

Ugovor koji je u ponedeljak 26.12.2022. godine na svečanoj konferenciji za medije u hotelu „CrownePlaza“ potpisan od strane predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića i direktora kompanije „Meridianbet“ Mlađana Životića najveći je ugovor vezan za naslovno sponzorstvo jednog kluba od strane privatne kompanije u istoriji srpske košarke!

Pored predsednika KK Crvena zvezda i direktora kompanije „Meridianbet“ koja sada postaje deo našeg kluba, konferenciji za medije prisustvovali su i direktori dveju strana potpisnika, Nemanja Vasiljević (KK Crvena zvezda) i Mlađan Životić (Meridianbet);

Ovu priliku KK Crvena zvezda želi da iskoristi da se zahvali našem novom naslovnom sponzoru na ogromnom poverenju koje nam je ukazao, ali i prepoznavanju svega što kao klub radimo u poslednjih 11 godina kao integralni deo Evroligaške porodice, klub koji osvaja trofeje i ima sistem rada koji je prepoznat u celoj Evropi.

Istovremeno, KK Crvena zvezda zahvaljuje se i našem višegodišnjem partneru, prijatelju, i dosadašnjem naslovnom sponzoru, kompaniji „Telekom“ koji je imao razumevanje i izašao u susret kako bi se realizovao ovaj historijski ugovor.

Telekom sa svojim prepoznatljivim brendom „MTS“ ostaje kao generalni sponzor deo velike Zvezdaške porodice koja je danas uvećana za jednog vrlo značajnog i važog člana!

Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović:
Potpisivanje ovakvog ugovora za KK Crvena zvezda Meridan bet znači mnogo. Naš klub je prošao  put od kluba koji je prošao period podizanja i stabilizacije koji nimalo nije bio lak, do kluba koji je višestruki osvajač trofeja i redovni učesnik Evrolige. Uz to, što je za nas takođe važno, Crvena zvezda je organizaciono podizala lestvicu i standarde. I sve to ostvareno je velikim radom. Ovim ugovorom napravili smo krupan iskorak kao klub koji i pored svega učinjenog želi još bolje i još više. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je takva kompanija kao Meridian Bet prepoznala šta radimo i kao naš partner sada želi da zajedno otvorimo jedno potpuno novo poglavlje u životu našeg kluba. KK Crvena zvezda meridianbet sa ovakvom podrškom i prijateljima biće u budućnosti mnogo lakše da svakodnevno živi, radi, i sanja o još višim ciljevima koje milionska armija navijača našeg kluba i zaslužuje!

Direktor marketinga Meridianbet Damjan Stamenković:
„ Ispred kompanije Meridian bih izrazio veliko zadovoljstvo na postizanju dogovora za naslovno sponzorstvo KK Crvene Zvezde. Od 01. januara, KK Crvena Zvezda Meridianbet, na šta smo veoma ponosni. Ovo je veliki korak kako za nas tako verujemo i za Crvenu Zvezdu i veoma se radujemo budućoj saradnji. Zajednički ciljevi su jasni i obostrano ćemo dati sve od sebe da do njih i stignemo. Mi kao najstarija srpska kompanija u betting industriji, a ujedno i svetska koja posluje na preko 20 tržišta i 4 kontinenta, ćemo u narednom periodu pružiti podršku najvećem brendu u regionu i jednom od najvećih brendova u Evropi i svetu, Crvenoj Zvezdi, i verujemo da će kolaboracija dva giganta u svojim oblastima biti pun pogodak. Potpisali smo višegodišnji Ugovor, najveći u istoriji regionalne košarke, sigurno i najveći ugovor postignut sa privatnom firmom u srpskom sportu, jer na ovaj način želimo da doprinesemo sportu u Srbiji i  zajedno sa KK Crvena Zvezda ne samo u ovoj sezoni već i narednih godina postižemo zajedno velike uspehe.

Crvena zvezda je spremna na novi korak i on će biti lakši sa novim naslovnim sponzorom kompanijom Meridianbet koji će stajati na dresovima našeg kluba od 01.01.2023. godine počev od utakmica u Splitu i Valensiji!

Crvena zvezda Meridianbet!