Karte za utakmice duplog kola sa Realom i Monakom od petka u prodaji!

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet, u narednom periodu u razmaku od samo 7 dana očekuju 4 utakmice (Valensija,MZT, Real i Monako), od toga dve izuzetno važne igraju se u hali Aleksandar Nikolić, i deo su „duplog kola“ Evrolige u kojima će crveno-beli dočekati ekipe Reala i Monaka.

Tim povodom, KK Crvena zvezda Meridianbet pušta u petak (06.01.2023) od 10 časova, u prodaju karte za dve evrologaške utakmice (duplo kolo) koje će se igrati u utorak 10.01 (Real Madrid 19h) i četvrtak (Monako 19h).

Karte će se naći u prodaji  na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera „ticket vision“ kao i online, putem web sajta našeg partnera „tickets.rs.

Na dan utakmica, svi naši navijači biće u mogućnosti (ukoliko karte ne budu rasprodate) da kupe karte i na blagajni hale Aleksandar Nikolić. Blagajna će biti otvorena za obe utakmice u iste vreme, počev od 12 časova.

Podsećamo sve kupce online karata, da će sve karte kupljene ovim putem važiti i sa elektonskog uređaja (telefon) ili odštampane!

Radno vreme prodajnih mesta:
Tickets-radnovreme.jpg

Cene karata za ove dve utakmice su standardne i nepromenjene, kada su u pitanju Evroligaške utakmice (cene možete pogledati na kraju teksta).

Budite uz crveno-bele i u prvim utakmicama u Novoj 2023.godini! Podrška je momcima preko potrebna, posebno u danima kada tim zbog povreda nema nekolicinu igrača, i ima zabranu Evrolige da registruje nove igrače, počev od Fakunda Kampaca, koju će klub na sve načine pokušati da obori!

KK Crvena zvezda Meridianbet