Nemanja Nedović: “Pobeda za Miloša, Stefana i Srećan Božić”

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ostvrili su veliku pobedu na Badnje veče, pošto su kao gosti savladali Valensiju 75:77 (19:24, 23:23, 16:14, 17:16).

Desetkovani crveno-beli su stigli do četvrte uzastopne pobede na gostujućim parketima, ali ovoga puta bez Vildoze, Kampaca, Ivanovića i Martina!

Najefikasniji u redovima Zvezde je bio Filip Petrušev koji je odigrao fanstastičnu utakmicu u kojoj je upisao 25 poena uz 9 skokova, ali je ogromnu pažnju cele Evrope, osim svojim košarkaškim umećem privukao Nemanja Nedović, zvezdino dete, koji je stigao da ubaci 19 poena, da pruži podršku našem igraču Fakundu Kampacu, ali i mučki ranjenim Srbima, Stefanu i Milošu Stojanoviću koji su na Kosovu i Metohiji u petak na Badnji dan ranjeni samo zato što su kao Srbi nosili badnjak i želeli da proslave na okupiranoj teritoriji najradosniji praznik!

Nemanja Nedović: “Mislim da smo pobedili sjajajn tim u gostima i da postajemo sve veći. Ne znam kako sam promašio poslednji šut, ali bolje je da promašim, a da pobedimo”, rekao je on, pa poslao jaku poruku: “Želeo bih ako mogu ovu pobedu da posvetim dvojici momaka kod kuće  Milošu i Stefanu Stojanoviću… Oni su pogođeni od strane nekih jako loših ljudi danas kada je Božić u Srbiji. Hoću ovu pobedu da posvetim njima. Želim da svima poželim srečne praznike svima i da ih provedu sa svojom porodicom u sreći i zdravlju, Pre svega zdravlje”, rekao je Nedović.

Ekipa iz Valensije putuje pravo u Skoplje gde će se pripremati za naredni meč i proslaviti Božić, i odigrati utakmicu ABA lige protiv MZT-a.