Crveno – beli otputovali u Kaunas (petak 19h)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su za Kaunas gde ih u petak očekuje meč 20.kola Evrolige sa Žalgirisom. Utakmica se igra u petak od 19 časova u rasprodatoj Žalgirio Areni.

Pred ovaj meč okupljenim novinarima obratio se trener Duško Ivanović:

Izuzetno važna utakmica protiv ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Protiv svih ekipa u Evroligi pokazali su kvalitet, pobedili su velike rivale, naročito kod kuće igraju stabilno. Pokušaćemo, pa ćemo videti… Nikola Ivanović je trenirao sa nama, treniraće i sutra, biće u ekipi, putovaće sa nama, nadam se da će moći da nam pomogne” rekao je trener crveno-belih i dodao da puna Žalgirio Arena samo može da motiviše:

Navikli smo na pune sale. Nije to ništa strano, a to zna da motiviše neke igrače“

Nikola Ivanović se nakon skoro dvomesečne pauze ponovo vratio u tim i biće na raspolaganju treneru Dušku Ivanoviću i ekipi na utakmici u Kaunasu:

Teško smo ih pobedili i mislim da se nisu mnogo promenili, igraju čvrsto, imaju odlične igrače, idu na skok u napadu, čeka nas zahtevan meč“ rekao je Ivanović.

Ekipa se odmah nakon utakmice u Kaunasu vraća u Beograd i počinje pripreme za meč sa Cedevita Olimpijom koji je na programu u ponedeljak od 18 sati u hali „Aleksandar Nikolić“.