Pokažimo u petak još jednom zašto je Crvena zvezda najveći klub na ovim prostorima

Dragi Zvezdaši,

Pred nama je utakmica 21.kola Evrolige u kojoj ćemo po prvi put biti domaćini gradskom rivalu.

Za Crvenu zvezdu ovo u poslednjih 10 godina od kako nastupamo u Evroligi, nije ništa veći ili manji izazov ili utakmica od nekih koje smo organizovali u prošlosti sa velikim uspehom i bez najmanjeg incidenta.

Rekord Beogradske Arene koji je i dalje na snazi, brojne velike utakmice i izazovi sa kojima smo se suočavali u obe beogradske (gradske) dvorane u kojima smo bili domaćini, i na kojima nije bilo ni najmanjeg problema.

Zato u petak navijajmo za naš tim, fokusirajmo se na Crvenu zvezdu i dešavanja na parketu. Nemojte nasedati na bilo kakve provokacije, jer pojedinci možda upravo to imaju za cilj.

Crvena zvezda je deo evroligaške porodice već punu deceniju, i pokazala je na više načina da joj je tu i mesto!

Zato, ne dajmo povoda nikome da stvara lažnu sliku o Crvenoj zvezdi! Navijajte fer, sportski i podržavajte naš klub!

Nemojte ubacivati bilo kakvih predmete na teren, nemojte bacati ništa ka bilo kome, nemojte vređati bilo koga, ni sudije ni članove delegacije gostujućeg kluba, i nemojte pridavati pažnju nikome i ničemu, osim onome zbog čega ćemo se svi okupiti u petak – a to su košarka i dešavanja na parketu!

300 pristalica KK Partizan biće smešteno na gornji nivo tribine D. Za sve koji su ušli (omogućeno unošenje jednog bubnja i jedne zastave), gostujući klub je kupio ulaznice i dostavio tražene lične podatke. Oko tog dela biće postavljena „tampon zona“ od pripadnika Policije, Žandarmerije i bezbednosnih službi. Kamere će pre i tokom utakmice snimati sva dešavanja u dvorani.

VAŽNA NAPOMENA: Svi vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda za tribinu D, ulaze u dvoranu na ulaz Tribina C. Svi ostali vlasnici sezonskih ulaze u halu prema standardnom rasporedu.

Još jednom apelujemo na sve da dođu znatno ranije u halu, jer će na ulazima biti sprovođena rigorozna kontrola.

Pošaljimo u petak uveče iz hale „Aleksandar Nikolić“ sliku koju je Crvena zvezda slala već nebrojeno puta u Evropu i svet, u kojoj su u centru pažnje dobra košarka i ispunjene tribine, uz atmosferu i naše navijače koju malo koji klub u svetu može sebi da priušti!

Pokažimo u petak zašto smo Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima – u svakom smislu!

KK Crvena zvezda Meridianbet