Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Igokeu (nedelja 16.30h)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon teškog mini ciklusa (4 utakmice u samo 6 dana), žele da se vrate u pobednički ritam, a prva prilika je utakmica 18. kola ABA lige protiv Igokee.

Utakmica se igra u nedelju od 16:30 u hali „Aleksandar Nikolić“.

U prvoj utakmici ove sezone crveno-beli su slavili u Laktašima 76:70, a ovo će biti 27. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju.

U tim se vraća Fakundo Kampaco, a trener Duško Ivanović odlučiće pred utakmicu u kom sastavu će crveno beli odigrati duel sa Igokeom :

Ekipa Igokee je dobar tim sa brojnim vrlo iskusnim i kvalitetnim igračima i njihova mesto na tabeli nije u skladu sa onim šta taj tim može. U međuvremenu su promenili trenera i tim će sigurno pozitivno reagovati. Igraće sigurno sa mnogo energije, htenja i želje. Na tu energiju moramo da odgovoramo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobede u periodu u kome nismo imali vremena mnogo da treniramo i da radimo“, rekao je trener crveno-belih.

Stefan Lazarević: „Očekuje nas utakmica koja neće biti laka, iza nas je period u kome smo u samo 6 dana odigrali četiri utakmice, a sledeća je protiv tima koji je sigurno kvalitetniji od svoje pozicije na tabeli. Promenili su i trenera i to će doneti neke promene uz iskusne igrače koje Igokea ima. Zbog svega toga moramo da odigramo pametnu, čvrstu utakmicu i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila pred put u Tel Aviv i gostovanje u Zadru“ rekao je Lazarević.

Karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju u četvrtak u poslovnicama Tickets.rs i online, a u nedelju će sa početkom u 11 časova biti otvorena i blagajna u hali „Aleksandar Nikolić“.

Crvena zvezda Meridianbet je prva na tabeli są skorom 15-1.

Crvena zvezda Meridianbet – Igokea (nedjelja 16.30 časova);