Majica “KUP JE NAŠ” u prodaji!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su novi trofej i pehar Kupa Radivoja Koraća, čime su odbranili titulu koju osvajaju treći put uzastopno!

Crvena zvezda Meridianbet je posle Borca i Partizana nadigrala ekipu Mege u finalu i uspešno odbranila trofej “Žućkove levice”.

Naš klub je po treći put zaredom osvojio Kup Radivoja Koraća, pošto je 2021. godine savladana ekipa Mege u Novom Sadu, a 2022. godine u finalu nadigran je Partizan.

Kao i svake godine tim povodom, što sada već postaje dobra tradicija, klub pušta u prodaju u zvaničnoj prodavnici kluba, i online šampionsku majicu “Kup je Naš” posvećenu osvajanju rekordnog nacionalnog kupa (12. u istoriji kluba, a rekordnog 9. trofeja od kada Kup nosi ime Radivoj Korać u 21. veku), koji će ostati upamćen po velikom preokretu u polufinalu, velikoj podršci našem klubu i timu na parketu, prvom trofeju zvezdinog deteta Nemanje Nedovića, trenera Duška Ivanovića, naših prvotimaca Filipa Petruševa, Fakunda Kampaca, Luke Vildoze, Bena Bentila, Hassana Martina… i rekordnoj tituli u kupu KK Crvena zvezda!

Nova majica posvećena novoj pobedi i novom trofeju u Kupu košta 1.990 dinara i može se kupiti u zvaničnoj prodavnici KK Crvena zvezda u hali „Aleksandar Nikolić“ već od utorka, a za sve koji to žele, online je već dostupna na našoj Internet stranici:

https://kkczstore.com/product/kup-je-nas-majica/