Od četvrtka u prodaji karte za naredne tri utakmice u Beogradu

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet nakon gostovanja u Barseloni koje je na programu petak, očekuju tri vezane utakmice u hali „Aleksandar Nikolić“ od toga dve u Evroligi sa Baskonijom i Valensijom.

Pre toga, po povratku iz Španije, ekipu Crvene zvezde očekuje i utakmica 22.kola ABA lige sa ekipom SC Derbi. Taj meč igra se u nedelju 19 časova u Beogradu, a već sledećeg četvrtka gost crveno-belih je još jedan španski tim Baskonija (četvrtak, 23.03 u 19h), dok je 29.03.2023. gost u Beogradu ekipa Valensije (19h).

Tim povodom, KK Crvena zvezda Meridianbet pušta u četvrtak (16.03.2023) od 10 časova, u prodaju karte za dve evrologaške utakmice, kao i za nedeljnu utakmicu ABA lige sa ekipom SC Derbi.

Karte će se naći u prodaji  na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera „tickets“ kao i online, putem web sajta našeg partnera „tickets.rs.

Na dan utakmice ABA lige u nedelju, svi naši navijači biće u mogućnosti da kupe karte i na blagajni hale Aleksandar Nikolić. Blagajna će biti otvorena počev od 14 časova.

Podsećamo sve kupce online karata, da će sve karte kupljene ovim putem važiti i sa elektonskog uređaja (telefon) ili odštampane.

Cene za ove utakmice ostaju nepromenjene i standardne za EL i ABA utakmice: