Crveno-beli doputovali u Ljubljanu (ponedeljak 18 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u Ljubljanu gde ih u ponedeljak od 18 časova očekuje zaostala utakmica 3.kola ABA lige koja je prvobitno odložena na zahtev ljubljanskog tima.

Crveno-beli odlaze u Ljubljanu na meč sa starim rivalom bez rezultatskog imperativa jer su nakon “raspleta” u Podgorici na poziciji broj 2, ali žele da nastave sa pobedničkim ritmom pred start plej ofa u kome ih očekuje I prva utakmica četvrtfinala sa ekipom Zadra.

Crveno-beli u skladu sa propozicijama takmičenja neće moći da računaju na argentinski tandem Vildoza – Kampaco (koji su nakon prvobitno zakazane utakmice stigli u klub pa nemaju prvo da igraju u zaostalom meču) ali se tim polako kompletira za završnicu :

Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji,ali kada nosis dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu I uvek želimo da pobedimo, bilo kada I bilo gde. Tako će biti I u Ljubljani. U seriji smo pobeda, I želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u ABA ligi gde su naše ambicije poznate” rekao je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Stefan Lazarević: “Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej ofa kome se sada okrećemo ali želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu u Ljubljani I dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak a to je plej of I završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako u Ljubljani nećemo imati Fakunda I Luku, ali I dovoljno dugu klupu da odigramo dobru utakmicu”.

Utakmica 3.kola Cedevita Olimpija – Crvena Zvezda Meridianbet igra se u ponedeljak od 18 sati, plej of za crveno-bele startuje narednog vikenda utakmicom u Beogradu protiv Zadra.