Velika podrška u nedelju, jer ako nekome nije jasno…

Borba za drugi trofej u sezoni košarkaša Crvene zvezde Meridianbet počinje prvom polufinalnom utakmicom polufinala ABA lige protiv ekipe Budućnosti u nedelju od 19:30 u hali „Aleksandar Nikolić“.

Već smo kao klub u četvrtak ukazali da je prvi korak u borbi za trofej uvek najvažniji, kao i podrška sa tribina koja nam je preko potrebna posebno zbog činjenice da naš klub i tim ponovo očekuju razne „zamke“ na putu i borbi za titulu!

Koliko one mogu da budu velike videli smo tokom ligaškog dela jednog drugog takmičenja gde smo na više načina saplitani pogrešnim odlukama kojima smo ostajali bez pobeda, raznim zabranama, finansijskim opstrukcijama, kao i kaznama u nameri da ne završimo u četvrtfinalu.

To u ovom takmičenju nećemo dozvoliti, i kao klub tražimo normalan tretman u kome će se na terenu odrediti ko je bolji! Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek; Ako neko nije informisan i nekome nije jasno…

KK Crvena zvezda Meridianbet poziva sve naše pristalice da dođu u nedelju uveče u halu Aleksandar Nikolić, ispune je i pruže veliku podršku našem timu u nastojanjima da polufinalnu seriju otvori pobedom!

Karte za ovu utakmicu cenama puštene su u prodaju od srede u 12 časova na svim prodajnim mestima „Tickets.rs“ kao i online po standardnim cenama koje važe cele sezone za regionalno takmičenje.

Karte na dan utakmice prodavaće se na blagajni hale Aleksandar Nikolić od 14 časova.

Budite uz crveno-bele sada kada je najvažnije, pomozite našem timu da napravi korak ka još jednom trofeju u ovoj sezoni!

Drugi meč u polufinalnoj seriji igraće se 23.05. u hali Morača u Podgorici.