Ivanović i Dobrić: “Čvrsto i jako uz pune tribine” (nedelja 19.30 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju polufinalnu plej of seriju ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Utakmica broj 1 (igra se na dve pobede) na programu je u nedelju u hali „Aleksandar Nikolić“ od 19.30 časova.

Karte za ovu utakmicu već su puštene u prodaju, a biće i na blagajnama hale na dan utakmice od 14 časova pa do početka utakmice.

Crveno-beli se pripremaju za ovu utakmicu i biće spremni za prvi meč u nedelju uveče. Hala će prema dinamici prodaje karata do petka uveče biti puna, karata još uvek ima u prodaji, a klub još jednom poziva sve navijače našeg kluba da dođu i pruže pglasnu odršku našem timu u borbi za drugi trofej u sezoni!

Trener Duško Ivanović:Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, i pre toga ekipa je selektirana i ima kvalitet iza međunarodna takmičenja poput Evrokupa, a sa pojačanjima koja su stigla i za nivo više. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, verujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobede. Podrška nam mnogo znači ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bi otvorili ovu seriju kako želimo“ rekao je trener crveno-belih koji će na raspolaganju u nedelju imati sve igrače.

Ognjen Dobrić: „Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, izuzetno dobar tim, koji je igrao dobro tokom sezone, a sada još bolje. Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvek kada dođe do nekih promena u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu. Nadam se i pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže, uvek su prepoznavali važne trenutke , a ovaj je jedan od takvih“.

Utakmica broj 1 za koju su karte puštene u prodaju po popularnim cenama još u sredu igra se u nedelju od 19.30 sati, a meč broj 2 na programu je narednog utorka 23.05. u dvorani „Morača“ u Podgorici.