Zvezdaši hvala na poverenju, pokažimo u nedelju zašto nismo isti!

KK Crvena zvezda Meridianbet poražen je u prve dve utakmice finala plej ofa ABA lige, a treći meč igra se u nedelju u hali Aleksandar Nikolić i domaćin te utakmice je naš klub.

KK Crvena zvezda želi da se zahvali na ogromnom poverenju našim navijačima koji su u petak u ranim jutarnjim časovima u velikom broju zaposeli blagajnu hale, što je još jedan pokazatelj poverenja koji imaju u naš tim i klub koji je pred ispitom…a koji će u nedelju imati krcatu halu kao podršku.

Svedoci smo da po mnogo čemu prve dve utakmice atmosferom nisu bile dostojne bilo kakvog finala, osim ako neko misli da su najprizemnije uvrede na račun kluba, članova kluba, igrača, od kojih su mnogi i reprezentativci Srbije, pa i njihove supruge i članove porodica, bacanje sitnih predmeta u teren, provokacije treneru kluba i dobacivanja „novinara“ koji su se već istakli po istom „ponašanju“ i ranije, vređanje preko zvaničnog razglasa u dvorani – normalan dekor i „fantastična atmosfera“.

Klub je zato već upozorio u petak sportskog direktora lige i komesara za suđenje Milije Vojinovića i Srđana Dožaija da po kriterijumima koje su zauzeli – odnosno nisu, neće moći da sankcionišu niti ćemo to dozvoliti, da bilo šta od onoga što je dopušteno u utorak i četvrtak bude razlog, za bilo kakve mere od strane prvog sudije u utakmici broj tri. Jer ta „pravila“ nismo postavili mi, već neko drugi ili „treći“.

Bez obzira na sve, pokažimo ponovo zašto nismo isti… KK Crvena zvezda Meridinabet apeluje na sve koji će doći u nedelju u halu da bodre crveno-bele, da navijaju sportski, fer i korektno samo za naš tim, da ne vređaju ničije porodice, majke, supruge, da ne daju nikakva imena i epitete klubu protiv koga igramo, da ne ističu nikakve transparente od kojih je većina u prve dve utakmice bila samo dokaz primitivizma i života u nekom paralelnom svetu.

Jer smo mi Crvena zvezda.

Navijajmo kako znamo i kako smo već pokazali da možemo, bez ikakvih provokacija, bacanja bilo kakvih predmeta na teren (koje neko možda i priželjkuje) sportski, korektno jer će momcima na terenu uz punu halu biti lakše da dođu do cilja u nedelju u sportskoj atmosferi.