Crvena zvezda Meridianbet domaćin u trećem meču finala (nedelja 20.30 časova)

KK Crvena zvezda Meridianbet domaćin je treće utakmice finala ABA lige koja je na programu u nedelju od 20.30 časova.

Crveno-beli su poraženi u prve dve utakmice finala plej ofa ABA lige, a u trećoj će imati ogromnu podršku sa tribina jer će naš tim imati punu halu kao vetar u leđa.

KK Crvena zvezda želi ovom prilikom još jednom da se zahvali našim navijačima koji su još u petak u ranim jutarnjim časovima praktično pokupovali sve karte što je još jedan pokazatelj poverenja koji imaju u naš tim i klub koji je pred ispitom.

Ekipa se priprema za narednu utakmicu, o kojoj trener crveno belih Duško Ivanović kaže:

Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića  dodatne adute. Mi sa druge strane moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija. Znam da će nam naši navijači dati veliku podršku u nedeljnoj utakmici, uvek je bilo tako i mnogo znači, samo ih molim da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vredjaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina“ rekao je trener crveno-belih.

Stefan Lazarević: „Treća utakmica u seriji, idemo korak po korak sa željom da pobedimo u trećoj i produžimo seriju. Sada ćemo imati naše navijače kao ogromnu podršku. Ipak, na prvo mestu treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici. Naši navijači znaju da prepoznaju važan trenutak, ovaj jeste važan, nismo bili u ovoj situaciji da smo krajem juna u ovakvoj seriji, sa ovolikom pauzom, sada i u rezultatskom zaostatku. Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vredjaju nikoga, već da  fer sportski i korektno usmere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bi došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu“ rekao je Lazarević.

Treći meč serije na programu je u nedelju od 20.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.