Obaveštenje KK Crvena zvezda Meridianbet

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je „pokrivena“ kamerama,  o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbedjivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje “zanimljiva” zagrevanja pojedinih igrača.

Klub još jednom apeluje da naši  ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe!

Utakmica broj 4 igra se u utorak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

 

https://twitter.com/BasketNews_com/status/1670543525690089478?t=GHJEXm9d4-L7rzdFcNB_ww&s=08