Crvena zvezda Meridianbet i kompanija “Wolt” počeli zajedničku saradnju

KK Crvena Zvezda Meridianbet u brojnim aktivnostima vezanim za prodaju suvenira I načina rada “fan store-a”  kao i pogodnostima vezanim za ovaj segment rada kluba prednjači u Srbiji i regionu.

Nakon online prodavnice, novih majica kao i ostalih suvenira i odevnih predmeta, školskog programa… u asortimanu (koji će biti još bogatiji pred početak nove sezone) KK Crvena zvezda Meridianbet uvodi još jednu novinu, i to prvi put kada su u pitanju sportski klubovi u našoj zemji.

Od danas, svaki online kupac bilo kog artikla KK Crvena zvezda Meridianbet u vrednosti od preko 1000 dinara na teritoriji Beograda, biće u mogućnosti da preko našeg partnera kompanije „Walt“ obezbedi i brzu dostavu naručenih artikala našeg kluba u vrednosti od samo 199,00 dinara.

https://wolt.com/sr/srb/belgrade/venue/fan-store-kk-crvena-zvezda

Kupljena roba biće Vam dostavljena za 20-30 minuta iz sedišta kluba i zvaničnog shop-a u ulici Čarlija Čaplina 39 do željene adrese, čime KK Crvena zvezda još više olakšava svim zaljubljenicima u crveno-belu boju da brzo i lako dođu do svoje narudžbine!

KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja svoje aktivnosti na ovom polju, a već u narednom periodu očekujte nove majice, odevne predmete, satove, trenerke, originalne dresove…kojima ćemo obogatiti asortiman koji je već naišao na izvanredan odziv što se vidi i po poslovanju zvaničnog shopa koji je u poslednjih godinu dana zabeležio veliki porast prihoda koji u značajnoj meri doprinose i svakodnevnom lakšem poslovanju kluba.

KK Crvena zvezda Meridinabet i kompanija Walt = Zvezdin suvenir, poklon ili iznenađenje dragom prijatelju brzo u Vašem domu ili željenoj adresi!