Miloš Teodosić stigao u svoju Crvenu zvezdu!!!

Proslavljeni srpski košarkaš i jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji naše zemlje, Miloš Teodosić novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet!

Miloš Teodosić ( Rođen u Valjevu, 21.03.1987.godine) koji je tokom svoje prebogate klupske karijere osvojio čak 16 međunarodnih i nacionalnih klupskih trofeja sa klubovima u Srbiji, Grčkoj, Rusiji i Italji, potpisao je u utorak jednogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Miloš Teodosić je bivši prvak Evrope(CSKA), osvajač Evrokupa (Virtus) i osvajač čak 20 individualnih priznanja kao najbolji igrač takmičenja, najkorisniji igrač (MVP), član prvih petorki u svim ligama u kojima je nastupao, igrač godine u izboru FIBA i najbolji srpski košarkaš 2016.godine.

Sa reprezentacijom Srbije, čiji je lider bio godinama, osvojio je 3 srebrne medalje na EP 2009, SP i OI, 2014 i 2016.godine, a bio je i predvodnik mlađih selekcija Srbije koje su na tri Evropska šampionata osvajale zlatne medalje 2003,2005 i 2007.godine.

Potpisom za svoju Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnašnju želju i konačno zadužio crveno-beli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu – kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo.

Dolaskom Miloša, Crvena zvezda dobija mnogo – Zvezdaša, iskusnog plejmejkera, igrača sa mnogo velikih utakmica u nogama, izvanredanog pregleda igre, lidera u svlačionici i čoveka koji je u tesnim utakmicama i završnicama – najbolji!

Crvena zvezda Meridianbet nastavlja po planu svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o daljim koracima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Miloše dobro došao u našu Crvenu zvezdu!