Adam Hanga novo krilo Crvene zvezde Meridianbet!

Bivši košarkaš Baskonije, Barselone i Reala iz Madrida i mađarski reprezentativac Adam Hanga novi je član Crvene zvezde Meridianbet!

Hanga aktuelni osvajač Evrolige sa ekipom Reala iz Madrida potpisao je u sredu dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Igra na poziciji krila, visok je tačno 2 metra i težak 96 kilograma i može da pokrije više pozicja u timu. Rođen je 12.04.1989.godine u Budimpešti.

U Crvenu zvezdu donosi ogroman kvalitet, odličnu igru u odbrani, i veliko iskustvo koje je sakupio tokom višegodišnjeg igranja (10 godina) na najvišem mogućem nivou u dresovima Baskonije, Barselone i Reala sa kojima je osvojio i titulu prvaka Evrope. Igrajući za španske klubove osvojio je i dve titule prvaka Španije, tri kupa Kralja, dva Superkupa, kao i individualnu titulu najboljeg defanzivca španske ACB lige.

Adam Hanga je četvrto pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet u ovoj sezoni nakon dolazaka Davidovca, Teodosića i Simonovića, dok je Luka Mitrović produžio ugovor sa crveno-belima.

KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja sa aktivnostima na tržištu, a javnost će blagovremeno biti obaveštavana isključivo i samo na zvaničnim platformama kluba!

Adame, dobro došao u Crvenu zvezdu!