Majk Tobi nova snaga i pojačanje u reketu Crvene zvezde Meridianbet !!!

Američki centar i reprezentativac Slovenije Majk Tobi novo je pojačanje Crvene zvezde Meridianbet!

Bivši igrač Barselone potpisao je u petak jednogodišnji ugovor sa crveno-belima. Visok je 213 centimetara, rođen 10.10.1994.godine (28 godina) u Njujorku.

Majk Tobi je prve ozbiljne košarkaške korake napravio u NCAA na prestižnom koledžu Virdžinija, nakon toga igrao je za Šarlot, a od 2017.godine pravi ozbiljnu evropsku karijeru igrajući za Valensiju u dva navrata, Tenerife i Barselonu.

Tokom svog 7-godišnjeg boravka u Španiji, osvojio je titulu interkontinentalnog šampiona 2017 (Tenerife), Evrokup 2019 (Valensija), špansku Ligu sa Valensijom 2017, i titulu prvaka te zemlje sa Barselonom ovog leta.

Odlikuje ga za njegovu visinu odličan šut za tri poena, epitet vrlo čvrstog i zahvalnog timskog igrača koji će pomoći Crvenoj zvezdi u reketu ali i van njega.

Majk Tobi je peto pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet u ovom prelaznom roku nakon Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića i Adama Hange.

Majk Dobro došao u Crvenu zvezdu Meridianbet!

Klub nastavlja aktivno da radi na jačanju tima za narednu sezonu, i o svemu će blagovremeno obaveštavati javnost isključivo i samo preko svojih zvaničnih naloga.

KK Crvena zvezda Meridianbet