Nikola Topić potpisao prvi ugovor i postao prvotimac Crvene zvezde!

Dete Crvene zvezde, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, mladi reprezentativac Srbije Nikola Topić, i zvanično je potpisao prvi profesionalni ugovor sa našim klubom.

Nikola, sin nekadašnjeg proslavljenog igrača i trenera Crvene zvezde Milenka Topića, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Nikola je rođen u Novom Sadu 10.08.2005.godine,a prve košarkaške korake napravio je u novosadskom klubu „Defense“ pre nego što se kao 14-godišnjak preselio u mlađe selekcije Crvene zvezde gde je nastavio da se igrački razvija.

„Mali Top“ je svoj talent pokazao i briljantnim partijama na kvalifikacionom turniru u Beogradu Adidas Next Generation gde je ubacivao i po 49 poena uz rekordan indeks 65, a sa sjajnim igrama u juniorskom timu nastavio je i na završnom turniru u Kaunasu.

Bio je član selekcije Srbije do 16 godina, i aktuelni je član mlade reprezentacije Srbije igrači do 19 godina.

Za prvi tim Crvene zvezde debitovao je sa 16 godina protiv ekipe Krke, dok je debi u Evroligi imao u Minhenu protiv Bajerna takođe sa 16 godina.

KK Crvena zvezda Meridinabet želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha Nikoli Topiću u predstojećem periodu u kome će nositi dres svog kluba.

KK Crvena zvezda Meridianbet