Crvena zvezda Meridianbet i Acibadem Bel Medic i dalje zajedno – do novih pobeda

Saradnja između KK Crvene zvezde Meridianbet i dugogodišnjeg partnera Acibadem Bel Medic nastavlja se i u narednoj takmičarskoj sezoni 2023-2024.

Partnerstvo traje već pet godina, započevši 2018. godine, i pokazalo se izuzetno uspešnim u medicinskoj nezi i podršci klubu na različitim nivoima.

Partnerstvo obuhvata celokupnu medicinsku negu i podršku klubu, uključujući igrače prvog tima, zaposlene u klubu i mlađe selekcije. Tokom proteklih sezona, ova saradnja je kontinuirano unapređivana, a posebno je dobila na značaju tokom pandemije virusa Covid-19.

U to vreme, Bel Medic je pružio veliku podršku KK Crvenoj zvezdi Meridianbet pružajući značajnu pomoć u kriznom periodu.

Produžetkom ugovora sa Acibadem Bel Medic, KK Crvena zvezda Meridianbet je osigurala nastavak visokokvalitetne medicinske nege za svoje igrače I zaposlene. Acibadem Bel Medic, sa svojom dugogodišnjom tradicijom od gotovo 30 godina u pružanju medicinskih usluga, ostaje pouzdan partner za klub.

Nemanja Vasiljević, direktor KK Crvena zvezda Meridianbet, istakao je značaj ove saradnje za klub, naglašavajući da briga o zdravlju igrača i osoblja predstavlja temelj za uspeh kluba, dok je Dr Ivana Petrović, medicinski direktor Acibadem Bel Medic-a, izrazila je zadovoljstvo što se dugogodišnje partnerstvo nastavlja, ističući da će pružiti najviši kvalitet lečenja igračima.

Acibadem Bel Medic će i dalje podržavati KK Crvenu zvezdu Meridianbet na domaćim utakmicama, kao i na mečevima mlađih selekcija. Očekuje se da će ova saradnja nastaviti da doprinosi uspehu kluba u narednoj takmičarskoj sezoni.

KK Crvena zvezda Meridianbet