Preminuo je naš kapiten Ivan Ćorović

KK Crvena zvezda Meridianbet sa velikom tugom obaveštava javnost da je u petak 11.08.2023.godine u 26.godini života preminuo naš Ivan Ćorović.

Ivan je bio naš kapiten, i predvodnik juniorske ekipe Crvene zvezde u kojoj su stasavali i Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Stefan Đorđević…koja je 2016.godine najavila velike domete stigavši do finala Evrolige u Berlinu.

Ivan Ćorović je igrao u kadetskoj i juniorskoj selekciji KK Crvena zvezda, stigao je do dva finala Evrolige u Madridu i Berlinu.

Samo godinu dana kasnije počinje Ivanova borba sa opasnom bolešću zbog koje je bio primoran da prekine košarkašku karijeru koja je obećavala mnogo. Ovu utakmicu naš Ivan je izgubio, boreći se onako kako je igrao i košarku, ne žaleći se na bilo šta – do samog kraja.

KK Crvena zvezda meridianbet, kompletan menadžment na čelu sa predsednikom kluba, kompletan igrački kadar, mlađe selekcije, ivanovi bivši treneri Slobodan Klipa,Aleksandar Glišić i Steva Mijović, svi zaposleni u klubu, izražavaju porodici Ivana Ćorovića izraze najdubljeg saučešća.

Ivan Ćorović, kapiten Crvene zvezde (i za nas će to zauvek ostati) biće sahranjen 13.avgusta u Šavniku u Crnoj Gori.

Neka mu je večna slava i hvala!

KK Crvena zvezda Meridianbet