Sezonske karte u prodaji od 04.09, sve informacije i cene od srede!

KK Crvena zvezda Meridianbet počinje 04.09.2023. godine sa prodajom sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2023-2024!

Prodaja sezonskih ulaznica vršiće se do početka sezone i prve utakmice u Areni koju naš prvi tim igra 05.10.2023 .godine protiv ASVEL-a.

Klub je ove sezone formirao vrlo povoljne cene sezonskih ulaznica, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, a cene sezonskih koje će klub objaviti u narednih 48 sati kreću se od 11 hiljada dinara za sve utakmice crveno-belih koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije!

Klub je kao i svake sezone pripremio brojne pogodnosti za sve kupce sezonskih karata, počev od mogućnosti da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024!

Sezonske karte za takmičarsku 2023/24 podsetiće na veliki jubilej – 50 godina od osvajanja prvog međunarodnog trofeja jednog kluba na prostorima bivše SFRJ i u regionu, a to je Kup Kupova koji je KK Crvena zvezda osvojio 1974 .godine i to kroz „retro“ dresove koji će krasiti svaku sezonsku kartu za narednu sezonu.

Takođe, KK Crvena zvezda Meridianbet pustiće u prodaju ograničen kontigent sezonskih karata, dok će se nakon 05.10.2023. godine dnevne karte za utakmice našeg kluba prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice!

Podsećamo da KK Crvena zvezda Meridianbet u novoj takmičarskoj sezoni igra najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u ABA ligi, kao i završnicu Superlige Srbije! Sezonska ulaznica našeg kluba važi za sve utakmice našeg kluba u narednoj sezoni uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti naš prvi tim!

KK Crvena zvezda Meridianbet