Zvezdaši, sezonske karte su u prodaji od 4. septembra!

KK Crvena zvezda Meridianbet kao što je i najavio, objavljuje kompletne cene sezonskih karata, čija prodaja i zvanično počinje 04.09.2023. godine.

Još jednom podsećamo da će se prodaja ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica vršiti do početka sezone, i prve domaće utakmice u Areni, koju naš prvi tim igra 05.10.2023. godine protiv ASVEL-a.

Tokom prodaje, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i preko websajta našeg partnera tickets.rs. Link za kupovinu nalaziće se i na klupskom zvaničnom sajtu.

Takođe, svi zainteresovani moći će kao i prethodnih sezona da kupe sezonsku kartu na rate.

Cene sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet za takmičarsku sezonu 2023-2024 su sledeće:

*u cenu sezonskih karata za počasna mesta uračunat je i hospitality program.

Klub se potrudio da ove sezone formira vrlo povoljne cene, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, uz podsetnik da sezonska karta važi za sve utakmice našeg kluba u narednoj sezoni uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti naš prvi tim!

Važna napomena:  Nakon 05.10.2023. godine dnevne karte za utakmice našeg kluba prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice!

Podsećamo i da je klub ove sezone omogućio da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024!

Sve pozicije u Beogradskoj Areni možete pogledati i na grafičkom prikazu (tlocrtu).

KK Crvena zvezda Meridianbet u novoj takmičarskoj sezoni igra najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u ABA ligi, kao i završnicu Superlige Srbije!

KK Crvena zvezda Meridianbet oglašavaće se u narednom periodu  sa novim servisnim infrormacijama, popustima, benefitima, načinima plaćanja i prioritetima kupovine karata, kako bi svi zainteresovani imali kompletne informacije do zvaničnog početka prodaje koja je zakazana za ponedeljak 04.09.2023.godine.

KK Crvena zvezda Meridianbet