Sezonske karte KKCZ – prodajna mesta i način kupovine

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet pušta u prodaju od ponedeljka 04.09.2023. godine sezonske karte za takmičarsku sezonu 2023-2024!

Crveno-beli se vraćaju u „Beogradsku Arenu“, a pozicije u samoj hali, kao i sve informacije vezane za cene karata, numeraciju mesta, način kupovine i o benefitima možete pročitati na sajtu u delu ticketing.

Prodaja sezonskih karata obavljaće se na nekoliko lokacija, kao i online, a KK Crvena zvezda Meridianbet ovom prilikom još jednom podseća sve zainteresovane, gde i na koji način svi navijači mogu da dođu do vrlo povoljnog i vrednog komada plastike, koji će im omogućiti da gledaju crveno-bele u narednoj sezoni!

Prodajno mesto MALI KALEMEGDAN

Početak prodaje: Ponedeljak od 12:00

radno vreme:  radnim danima 12-20:00, subotom 10-18h;

prva nedelja prodaje – obnova sezonskih karata

dostupne ulaznice: NIVO 200, NIVO 400, počasna mesta;

Druge nedelje od 11.09.2023.godine svako će biti u prilici da kupi kartu, uključujući i one koji su bili sprečeni u prvoj nedelji da obnove svoje sezonske karte!

VAŽNA NAPOMENA: ove sezone Klub je omogućio pogodonost po kojoj svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024!

Prodajna mesta TICKET VISION

Početak prodaje: Ponedeljak od 12:00

Kao i do sada, ticketing partner kluba su naši dugogodišnji saradnici iz kompanije Ticket Vision (www.tickets.rs)

Prodajna mesta TICKET VISION: Ušće, Cvetni Trg i Bilet centar

Radno vreme:

  • Poslovni centar Ušće | ponedeljak-nedelja, 10-22h,
  • Cvetni trg | ponedeljak-petak, 10-22h
  • Bilet centar | ponedeljak-petak, 09-20h, subota od 10-15h;

Na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a biće moguća obnova starih, ali i kupovina sezonskih ulaznica za nove kupce!

Dostupne ulaznice: NIVO 200 – tribine A, B, C i D, Parter B i Parter 4 (ograničeni kontigent ulaznica)

Lože i počasna mesta neće biti dostupne na ovim prodajnim mestima!

ONLINE PRODAJA sezonkih karata 2023-2024: www.tickets.rs

Početak prodaje: ponedeljak, 04.09.2023. od 12:00

Dostupne karte za SVE sektore (nivo 200 i nivo 400), ali tačno određeni, ograničeni delovi sektora (koji će biti obeleženi i lako uočljivi na tlocrtu dvorane prilikom online kupovine);

Napomena: Ukoliko online kupac nije zadovoljan ponuđenim mestima, biće potrebno da dođe na Mali Kalemegdan gde će ponuda mesta biti najveća.

Online kupovina će biti dostupna i za obnovu sezonskih i za nove kupce sezonskih ulaznica;

KUPOVINA NA RATE: Još jednom podsećamo da je kao i svake sezone omogućena kupovina sezonskih karata na rate karticama „Banke Intesa“ i „Komercijalne banke“ ( na 3 ili 6 rata).

ČLANARINA I BENEFITI: ČLANARINA sa članskom karticom se podrazumeva i nije potrebna doplata;

Neophodno je da svaki kupac, vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, kako bi ostvario i pravo kupovine „+1“ priloži podatke te osobe, odnosno učlani novog vlasnika, zbog baze članova i „sezonaca“ i daljih benefita koji mu sleduju kao članu KK Crvena zvezda.

Podsećamo, da prilikom kupovine, novi kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store od 10% prilikom svake kupovine. Fan Store će raditi (štand na terenima na Kalemegdanu) tokom celog trajanja prodaje sezonskih karata;

Podsećamo još jednom na cene sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet za predstojeću sezonu:

Budite deo zvezdine sezone koju ćemo igrati u Beogradskoj Areni, hali u kojoj smo igrali još daleke 2013. godine. Koliko su podrška ekipi i ambijent na tribinama po kome smo postali poznati još pre više od jedne decenije važni govore na desetine evroligaških utakmica koje smo igrali u gradskoj Areni!

Vreme je za novo poglavlje, novi tim i stare ciljeve! Budio deo Zvezdine priče u novoj sezoni!

KK Crvena zvezda Meridianbet