Prodaja samo za stare “sezonce” na Malom Kalemegdanu i u drugoj nedelji

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom se zahvaljuje svim našim navijačima na ogromnom interesovanu za kupovinu sezonskih karata koju su pokazali tokom prve nedelje prodaje!

Kako bi omogućili svim vlasnicima prošlosezonskih karata da obnove svoju ulaznicu, uz opciju +1, KK Crvena zvezda i u drugoj nedelji prodaje produžiće obnovu karata za stare “sezonce” na Malom Kalemegdanu!

Podsetimo, samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2022-2023 mogu na Malom Kalemegdanu da OBNOVE karte od 11.09.2023.

KK Crvena zvezda Meridianbet želi da se zahvali navijačima crveno-belih na izuzetnoj podršci i neverovatnom odzivu za obnovu i kupovinu sezonskih karata za sezonu 2023/24!

Nakon završene prve nedelje prodaje, u kojoj su vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne sezone imali pravo preče kupovine na Malom Kalemegdanu, u kojoj je ceo kontigent (80% sektora Tribina A, C, D, Parter B, kao i 70% kapaciteta sektora Bela loža bok i Bela loža) rasprodat, obaveštavamo sve zainteresovane o nastavku prodaje.

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog kontigenta ulaznice već posle četiri dana prodaje, a kako bi i ostali vlasnici sezonskih karata iz sezone 2022/23 bili u prilici da kupe karte koje žele, OBNOVA SEZONSKIH KARATA IZ PRETHODNE SEZONE SE PRODUŽAVA I U DRUGOJ NEDELJI PRODAJE NA MALOM KALEMEGDANU.

DRUGA NEDELJA PRODAJE NA KALEMEGDANU REZERVISANA JE SAMO ZA VLASNIKE SEZONSKIH IZ PROŠLE SEZONE.

 Od ponedeljka, 11. septembra, na prodajnom mestu Mali Kalemegdan, koje je otvoreno radnim danima od 12-20 časova i subotom od 10-18 časova, sezonske karte mogu SAMO DA OBNOVE vlasnici sezonskih karata iz prošle sezone. Oni će biti u prilici da kupe karte za dodatni kontigent ulaznica za sledeće sektore:

TRIBINA A, C, D, BELA LOŽA BOK i BELA LOŽA.

 Kao i do sada, oni imaju mogućnost kupovine po povlašćenim cenama i opciju +1 za dodatnu kupovinu.

 Pored dodatnog kontigenta ulaznica za navedene sektore, kao i do sada moći će da kupe karte i za sektore Parter 4, Tribina B, Bela loža centar, Plava loža, VIP Loža i VIP Loža premijum, kao i NIVO 400.

 *Broj karata je ograničen, u prodaju je pušten preostali kontigent (preostalih 20% karata) za TRIBINE A, C i D, kao i preostali kontigent (30% preostalih karata) za sektore BELA LOŽA BOK I BELA LOŽA.

** opcija +1 za povlašćenu cenu važi za sve navijače koji imaju sezonsku kartu iz sezone 2022-23

 NOVI KUPCI (navijači koji nemaju sezonsku kartu iz sezone 2022-23)

 Dok traje OBNOVA ulaznica za vlasnike sezonskih iz prošle sezone, NOVI KUPCI u ponudi imaju sezonske karte za NIVO 400, koje mogu kupiti na prodajnim mestima TICKET VISION – Ušće, Cvetni trg, Bilet centar, kao i online: www.tickets.rs.

 Proces kupovine na Malom Kalemegdanu je regulisan dodeljivanjem rednih brojeva. Navijači koji dođu prilikom otvaranja prodajnog mesta Mali Kalemegdan dobijaju redne brojeve i obaveštenje kada se očekuje da dođu na red za kupovinu (na osnovu prosečnog vremena zadržavanja kupca na prodajnom mestu).

Zvezdaši HVALA što ste uvek uz svoj tim!