Sezonske karte i uvod u novu crveno-belu priču

KK Crvena zvezda Meridianbet počeo je prodaju sezonskih 04. septembra, a posle 10 dana prodaja i neverovatnog interesovanja svih Zvezdaša sa ponosom može da istakne da će ovo biti rekordna prodaja. Ovom prilikom izražavamo veliko zadovoljstvo i želimo da se zahvalimo svim Zvezdašima koji su kupili sezonske karte, postali članovi Kluba i na najdirektniji način pokazali svoju privrženost Klubu.

I ove godine smo se potrudili da sezonska karta bude i više od same ulaznice za utakmicu i napravili ceo koncept, koji zapravo predstavlja uvod u ono što nam predstoji, kako ove sezone, tako i u narednom periodu.

Svaki navijač uz sezonsku kartu dobija i specijalno dizajniran časopis/brošuru, koja će nas podsetiti šta smo svi zajedno ostvarili u bliskoj prošlosti, ali i šta nas čeka u bliskoj budućnosti!

Tu su podsetnici na dva velika jubileja koja nam stižu u naredne dve godine – 50 godina od prvog klupskog evro trofeja koji je osvojio jedan srpski klub, pa onda i korak ka 80 godina od osnivanja naše Crvene zvezde koji nas čeka u martu 2025 .godine!

Podsetićemo se i šta znači naš povratak u Beogradsku Arenu, mesto gde smo još pre jedne decenije punili tribine, obarali rekorde Evrolige i Evrokupa (24 232) i ispisivali istoriju Crvene zvezde i srpske košarke.

Takođe, u brošuri se nalazi raspored svih utakmica, gde će navijači moći da upisuju i rezultate, kao i kompletan roster našeg tima, čime će i za hroničare ova brošura postati vredna memorabilija u budućnosti.

Svaki od sektora u Areni dobio je sezonsku kartu – dres iz neke od epoha Kluba. Tribine, kartica koja se do sada uvek kupovala u najvećem broju, nosi na sebi dres „zlatne generacije“ koja je osvojila prvi klupski evro trofej, a o njoj će se dodatno pričati u Aprilu, kada obeležavamo 50 godina od tog velikog uspeha za Crvenu zvezdu i srpsku košarku. Ostale kartice možete pogledati u galeriji:

Ujedno, ovo je početak priče o sređivanju prostorija na Malom Kalemegdanu, gde je u planu kreiranje klupskog Muzeja, uz inovativniji pristup, o čemu će navijači biti blagovremeno obavešteni.

Naši prijatelji, naš pobednički tim, naši sponzori potrudili su se da tokom prodaje sezonsih karata nagrađuju naše navijače za svoju odanost i vernost!

Lukoil Srbija spremio je specijalno dizajnirane kartice za popust i benefite kod njih i time kreirao akciju “Sa vama na putu šampiona”. Svaki vlasnik sezonske i članske karte će sa novom Lukoil karticom moći da ostvari popust na prodajnim mestima našeg partnera.

Naš nazivni sponzor Meridianbet potrudio se da svi sezonci budu nagrađeni, a više o tome svi mogu da informišu u samoj brošuri.

Banjalučka pivara nagradiće svakog 100. kupca sezonske ulaznice paketom Nektara, a svaki 1000. kupac dobija na poklon 100 limenki Nektar piva i dres! (svi mogu u narednom periodu očekivati poklon pakete na kućnoj adresi).

Takođe, u zvaničnoj prodavnici svi vlasnici sezonskih ostvaruju automatski 10% popusta.

Budite uz Crvenu zvezdu Meridianbet u narednoj sezoni, pomozite timu i momcima da uz pune tribine i prepoznatljiv ambijent dođu do pobeda i trofeja koji su nam postali navika.