MEDIA DAY KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET 2023 (FOTO)

KK Crvena zvezda mts održao je u utorak u saradnji sa Evroligom svoj redovni „Media Day“ u hali „Aleksandar Nikolić“.

Tom prilikom, osim materijala koji će biti korišćeni tokom cele takmičarske sezone 2023-2024, naš „Media Day“ poslužio je i za zvanično predstavljanje novih dresova KK Crvena zvezda u takmičarskoj sezoni, ali i mogućnost za pripadnike medija da po prvi put porazgovaraju sa igračima našeg tima.

U neformalnom delu pre razgovora sa igračima, novinarima se obratio prvi trener Duško Ivanović

„Imali smo predsezonu u nekompletnom sastavu, jer je nekolicina igrača igrala na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno odradili priprema, najviše zahvaljujući uvodnom delu u Staroj Pazovi gde smo imali izvanredne uslove. Mogli smo fizički da se dobro spremimo i da postavimo sisteme u odbrani i napadu. Novi igrači su na prijateljskim utakmicama pokazali da imaju kvalitet koji smo mislili da imaju. Samo je pitanje vremena da se uklopimo. Treba vremena da svi ti igrači, a ima ih dosta, nađu svoje pravo mesto, ali sam dosta zadovoljan ovim što smo dosad uradili”,rekao je Ivanović i dodao:

U velikom sam klubu i tu su ciljevi uvek najveći. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo dokle ćemo da dođemo. Primarni cilj je da dobijemo prvi meč, pa ćemo da vidimo za dalje.” Rekao je Ivanović koji se osvrnuo i na postepeno priključivanje igrača zbog obaveza na SP:

To jeste mali problem. Kada smo počeli pripreme, došli smo do jedne određene tačke sa zadovoljavajućom formum, ali čim bi došao novi igrač, odmah bi automatski izgubili ritam i tražili novo uklapanje, ali šta je tu je. Sve to ide svojim tokom. To je sastavni deo sporta, a naročito priprema, te male povrede koje poremete igrače i tim. Imamo još nekoliko dana do početka i nadam se da ćemo biti spremni”.

Nova sezona za crveno bele počinje zvanično već za 4 dana u subotu (20h) utakmicom sa ekipom Igokee u Laktašima, a zvaničnu beogradsku premijeru tim će imati narednog četvrtka 05.10. protiv ekipe ASVEL-a u Beogradskoj Areni.

Deo bogatog materijala videćete u narednom periodu i na klupskim platformama, kroz galerije slika, video materijal i intervjue Miloša Teodosića, Yaga Dos Santosa, Dejana Davidovca, Luke Mitrovića, Marka Simonovića i Adama Hangde…

Kako je izgledao Media Day 26.09.2023. godine možete pogledati u izuzetno bogatoj galeriji slika ispod