PRODAJA POJEDINAČNIH KARATA ZA ASVEL I CEDEVITA OLIMPIJU OD PONEDELJKA!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon starta sezone u Laktašima u regionalnoj ligi, svoju beogradsku, ujedno i Evroligašku premijeru imaće već u četvrtak kada ih u Areni očekuje duel sa ekipom francuskog ASVEL-a.

Utakmica sa višestrukim šampionom Francuske na programu je u četvrtak od 19 časova.

Za utakmicu, koja označava povratak crveno-belih u najveću dvoraniu u regionu, koju su Zvezdaši punili gotovo 10 godina, vlada ogromno interesovanje, a brojni navijači Crvene zvezde pokazali su ga i izvanrednim odzivom i rekordnom kupovinom sezonskih karata.

Podsećamo da prodaja sezonskih karata koja važi za sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet u takmičarskoj 2023/24 i dalje traje!

VAŽNA NAPOMENA:Svi kupci koju su petak kupili online sezonsku kartu za N400 (ili će to uraditi u narednim danima do prvog meča u Beogradu) zbog kratkog roka do prve utakmice protiv ASVEL-a, biće u mogućnosti da je preuzmu u četvrtak pred evroligašku premijeru u Beogradskoj Areni,  od otvaranja blagajne (14 časova do početka utakmice), a ne dostavom na adresu kako je već istaknuto prilikom online kupovine.

Prodaja pojedinačnih karata za utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet protiv ASVEL-a i Cedevita Olimpije (08.10.2023) počinje istovremeno u ponedeljak tačno u 10 časova i to po sledećim cenama:

Karte se prodaju na svim prodajnim mestima našeg partnera Ticket vision, takođe kupovina će biti omogućena i online takođe preko web sajta tickets.rs, ali i na dan utakmice na blagajnama „Beogradske Arene“ od 14 časova do početka utakmice.

NAVIJAČKA TRIBINA B

Crvena zvezda Meridianbet će imati veliku podršku u četvrtak uveče, ali ona ne bi bila kompletna bez podrške naše navijačke tribine!

Kontigent karata za navijačku tribinu – donji nivo sektora celokupne tribine B (na utakmicama Evrolige – 17 domaćih utakmica), biće na raspolaganje navijačkoj grupi.

KK Crvena zvezda uz zajednički dogovor i na obostrano zadovoljstvo, ustupiće preostali kontigent karata za navijačku tribinu B navijačkoj grupi Delije Sever.

Cena dnevnih karata za navijačku tribinu B za utakmice Evrolige je usklađena sa prosečnom cenom sezonskih karata KK Crvena zvezda, kao i mogućnostima navijača, koji ove godine prate klubove iz crveno-bele porodice kako na domaćoj tako i na evro sceni.

Crvena zvezda je kao što smo uvek naglašavali, jer to i jeste najvažnije, uvek bila porodica, koja je bila zajedno i najjača kada su ispred nas izazovi, iskušenja i velike utakmice. Prva od mnogih ove sezone čeka nas već u četvrtak protiv ASVEL-a – a za dobar start, potreban nam je vetar u leđa sa tribina u prepoznatljivom ambijentu pune Arene!