Karte za “retro utakmicu” sa Bajernom u prodaji od ponedeljka – bodrite crveno-bele

KK Crvena zvezda Meridanbet narednu utakmicu Evrolige organizuje kao domaćin narednog četvrtka protiv ekipe Bajerna.

Utakmica sa (kao i sve ostale) igra u Beogradskoj Areni, sa početkom u 18:30.

Tim povodom KK Crvena zvezda Meridianbet pušta u ponedeljak u 12 časova karte u prodaju po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs

Cene karata koje će se naći u prodaji su sledeće:

KK Crvena zvezda Meridianbet i ovoga puta priredio je iznenađenje za sve naše navijače.

Utakmica sa Bajernom će biti tematska. Tema ove utakmice dva velika svetska i prepoznatljiva kluba je „Retro basket week“ i biće realizovana u saradnji sa adidasom, kome su premium klubovi upravo Crvena zvezda i Bajern.

Zbog toga i tim povodom adidas i Crvena zvezda su pripremili mnogo zanimljivih akcija i aktivacija, o čemu će Klub blagovremeno obaveštavati sve navijače putem kanala komunikacije na društvenim mrežama.

Na utakmici sa Bajernom posvetićemo pažnju i legendama Kluba, svetlim i najvećim momentima naše prebogate istorije, i sve to u kombinaciji sa legendarnim modelima adidasa koji su bili neizostavni deo naših košarkaških uspeha kao sportski rekvizit i deo sportske opreme naših košarkaša.

Takođe, crveno-beli i adidas su pripremili i nagradne igre i priliku za naše navijače da osvoje vredne nagrade, a po prvi put biće izložene i vredne stvari iz klupske istorije, koje će mnogi navijači biti u prilici po prvi put da vide uživo.

Dođite, pružite podršku našem timu i našoj Crvenoj zvezdi i vratite se kroz vreme narednog četvrtka u svojevrsnom vremeplovu koji će za vas napraviti Crvena zvezda, adidas i Bajern!