Podržite crveno-bele u četvrtak – sada je važno biti uz tim!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće u četvrtak od 18.30 časova u Beogradskoj Areni ekipu Bajerna u utakmici 6.kola Evrolige.

Crveno-beli su već odradili u utorak prvi trening kao pripremu za taj meč, a trener Janis Sferopulos nada se da bi mogao da ima na parketu u četvrtak uveče i nekog od povređenih igrača koji su ekipi mnogo nedostajali u prethodnim utakmicama.

Ova utakmica označava ulazak u drugi mesec takmičarske sezone koja se završava tek krajem juna 2024.godineNavijači Crvene zvezde u više navrata znali su da prepoznaju trenutak, i budu uz svoj tim kada je važno i kada je teško…sada kada je podrška bučne i pune hale preko potrebna prvotimcima (koji su većinu od 10 odigranih utakmica u novoj sezoni nastupali nekompletni).

Nema razloga da takva podrška ne bude i u četvrtak protiv ekipe Bajerna!

Karte za ovu utakmicu već se nalaze u prodaji, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets, kao i online na sledećem linku

https://tickets.rs/event/crvena_zvezda_meridianbet__fc_bayern_munich_9103

Podsećamo, da će uvertira za ovaj meč biti sjajna i priređuju je zajedničkim snagama KK Crvena zvezda i adidas: Retro Fan zona (ulaz Jug, nivo 200, Arena), koju navijači mogu posetiti već od 16:30 časova.

Sve koji budu došli očekuju zanimljiva takmičenja, dobra zabava, mogućnost da osvoje dres, majice, adidas patike (Rivarly, Forum low) ili potpisane memorabilije od strane igrača i mnoge druge vredne nagrade!

Nismo odigrali poslednju utakmicu u sezoni, već nas očekuje još najmanje 70 u ovoj sezoni! Zato budite uz svoj klub i pošaljimo svi zajedno najlepšu sliku iz crveno-bele Arene kao što smo to mnogo puta radili u prethodnih 10 godina!