Bodrite crveno-bele u Barseloni i Zadru!

KK Crvena Zvezda Meridianbet pripremio je  u saradnji sa “Champions Travelom” još jedno lepo putovanje i priliku da svi koji to žele, bodre crveno-bele u dve utakmice koje će odigrati u rasponu od tri dana!

KK Crvena Zvezda i Champions Travel ovoga puta organizuju nešto novo! Dva čarter leta u jednom: Ietove za u Barselonu i Zadar gde će crveno-beli naredne nedelje odigrati mečeve 7. kola Evrolige i ABA lige. Prema planu i programu ovog aranžmana, iz Barselone gde crveno-beli gostuju narednog petka, se takođe čarter letom putuje direktno za Zadar gde naš tim očekuje utakmica regionalne lige već u nedelju!

Utakmica Barselona – Crvena zvezda Meridianbet igra se 10.11.2023.godine u „Blaugrani“, a meč sa Zadrom 12.11.2023. godine u dvorani „Krešimir Ćosić“.

Ovaj aranžman uključuje: Avio prevoz, (dva vezana čarter leta, Beograd-Barselona-Zadar-Beograd), kao i ulaznice za utakmice sa početnom cenom od 53.000 rsd.

Kao i uvek za sve dodatne informacije i mogućnosti osoba za kontakt je Boban Šćepanović – kontakt telefon:  063 306 356 iz kompanije Champions travel, koja svim zainteresovanim navijačima omogućava i kompletan aranžman koji uključuje i smeštaj u Barseloni i Zadru.

Budite uz crveno-bele na dva gostovanja u dve lige, i dve morske destinacije (Barselona i Zadar)!

KK Crvena zvezda Meridianbet