Saopštenje KK Crvena zvezda Meridianbet – Zahtevamo ravnopravan tretman u Areni!

KK Crvena Zvezda Meridianbet prinuđen je da se obrati javnosti izuzetno nezadovoljan činjenicom da uprkos konkretnim dogovorima sa rukovodstvom Beogradske Arene oko ravnopravne podele termina za treninge našeg prvog tima i svih mlađih selekcija – dana 03.11.2023.godine još uvek nema ni jedan termin na raspolaganju za treninge svih selekcija našeg kluba u toj dvorani koja je u vlasništvu grada Beograda i Republike Srbije!

KK Crvena zvezda Meridianbet imao je konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali Štark arene RAVNOPRAVNO dele ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji).

KK Crvena zvezda Meridianbet je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke!

Konačno, da li moramo da podsećamo da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima (u koje spada i mala dvorana) – javno vlasništvo ovog grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti KK Partizan!

KK Crvena Zvezda Merdianbet očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i “kupovinu vremena” u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme I takmičarsku sezonu!

KK Crvena zvezda Meridianbet