Crveno beli otputovali za Pirej (četvrtak 20.15 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odigrali su fantastičnu utakmicu i pregazili Fenerbahče 87:56 u prepunoj Areni, ali vremena (kao i uvek kada je duplo kolo u pitanju) nema!

Crveno-beli su otputovali za Atinu gde ih već u četvrtak očekuje poslednji meč ovog mini ciklusa koji je bio izuzetno naporan (4 utakmice za samo 6 dana od toga 3 na gostujućim terenima u Barseloni, Zadru i Atini).

Utakmica u Dvorani „Mira i Prijateljstva“ igra se u četvrtak od 20.15 časova, a crveno beli će večeras u vreme odigravanja utakmice odraditi trening u hali u Pireju.

Trener crveno belih Janis Sferopulos neće moći da računa na Šabaza Nejpira, Jago Dos Santos je krenuo u Atinu sa ekipom, a u Beogradu na terapijama su ostali i Lazić, Hanga i Simonović:

Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u zadnje vreme nemaju dobre rezultate, ali imaju ogroman kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo btii spremni za bitku sa jako dobrim timom.” Rekao je trener Crvene zvezde.

Jago Dos Santos: „Očekuje nas težak i naporan meč u Atini. Olimpijakos takođe ima sjajnu atmosferu, dobre navijače, izvanredan tim…ali spremićemo se. Raspored je izuzetno gust, napori su veliki, ali mislim da je ključ kao i sinoć odbrana, a napad će doći sam od sebe“ rekao je brazilski plej.

Ekipa se u petak vraća iz Atine, nakon toga sledi utakmica sa Mornarom u hali „Aleksandar Nikolić“, a narednog petka ekipa dočekuje u Beogradskoj Areni ekipu Armanija.