Održana druga redovna sednica Skupštine KK Crvena zvezda Meridianbet

KK Crvena zvezda Meridianbet održao je u sredu 15.11.2023. godine drugu redovnu godišnju sednicu Skupštine kluba.

Redovnoj sednici koja je održana u hotelu „Radison Blue“ u Beogradu prisustvovalo je 42 od 57 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 7 tačaka.

Nakon što je usvojen zapisnik sa prethodne Skupštine, Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o prečišćenom tekstu i izmenama Statuta. Takođe kooptirana su i dva nova člana u Skupštinu KK Crvena zvezda Meridianbet. Izmenama Statuta ukinuto je predsedništvo kluba, znatno veća ovlašćenja u radu imaće novi Upravni Odbor, i Kolegijum koji je osnovan i čine ga: Predsednik i potpredsednici Skupštine kao i Predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora.

Jednoglasno je potvrdjen izbor novog predsednika i potpredsednka Upravnog Odbora. Kao što je klub i najavio u zvaničnom saopštenju nakon prethodne sednice Predsedništva kluba, te funkcije obavljaće ugledni privrednici, gospoda Željko Drčelić i Živorad Vasić.

Mandat novog UO usuglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i ostalih tela na tri godine.

Pod tačkom razno, predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, kadrovskim pitanjima vezanim za prvi tim, ali i rešenju velikog problema sa terminima u maloj Sali Beogradske Arene koji je u sredu definitivno rešen.

Tokom svog izlaganja izveštaja, predsednik kluba se zahvalio na ogromnoj pomoći predsedniku Republike Srbije, Vladi Republike Srbije, gradu Beogradu i naslovnom sponzoru kompaniji Meridianbet,kao i kompaniji Telekom, jer bi bez njihove podrške, bez obzira na rekordan prihod od prodaje sezonskih i dnevnih karata, kao i od ugovora sa sponzorima svakodnevni rad kluba, praktično bio nemoguć!

KK Crvena zvezda Meridianbet