Sa Crvenom zvezdom Meridianbet u Valensiju i Vitoriju!

KK Crvena Zvezda Meridianbet pripremio je  u saradnji sa “Champions Travelom” još jedno atraktivno putovanje i priliku da svi koji to žele, bodre crveno-bele u dve utakmice koje će odigrati u rasponu od tri dana u jednoj od najlepših evropskih zemalja Španiji.

Ovaj aranžman koji traje četiri dana (05.12-08.12) i ima tri noćenja i počinje 05.12.2023.godine letom do Valensije.

Valensija jedan od najlepših primorskih gradova Španije, Mediterana i jedno od najpopularnijih turističkih destinacija Španije, predstavlja treći grad po veličini te zemlje, dok je Vitoria-Gasteiz je grad od oko 240,000 stanovnika, nalazi se na severozapadu Španije i administrativno podpada pod Špansku autonomnu zajednicu Baskiju i Provinciju Álava. Ovaj grad takođe predstavlja prestonicu Baskije a u njemu se nalazi I sedište Baskijske Vlade.

Program ovog atraktivnog putovanja čija cena iznosi od 699 do 849 evra iz smeštaj u hotelima sa 4 zvezdice u Valensiji i Vitoriji možete pročitati u nastavku:

Program putovanja:
05. Dec. 1.dan BEOGRAD – VALENSIJA
Polazak aviona za Valensiju – u 17.00h; dolazak u Valensiju u 19.30h; Transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

06.Dec. 2.dan VALENSIJA
Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti; individualni odlazak na utakmicu, koja se igra u sportskoj dvorani Pabellon Fuente De San Luis, između ekipa Valencia Basket I KK Crvena Zvezda Meridianbet sa početkom u 20h30; Nakon utakmice povratak u hotel; noćenje.

07.Dec. 3.dan VALENSIJA – VITORIA
Doručak; transfer do aerodroma; polazak aviona za Vitoriju u 12.00h; dolazak u Vitoriju u 12.55h; transfer do hotela; smeštaj u hotelu; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

08.Dec. 4.dan VITORIA – BEOGRAD
Doručak; napuštanje hotelskih soba do 12.00h; slobodno vreme za individualne aktivnosti; oko 19.00h transfer do sportske hale Buesa Arena gde se sa početkom od 20.30h igra utakmica između Baskonia Vitoria-Gasteiz I KK Crvena Zvezda Meridianbet; nakon utakmice transfer do aerodroma; polazak aviona za Beograd u 23.50h; dolazak u Beograd oko 02.15h.

Cena putovanja uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Valensija-Vitoria-Beograd, aerodromske takse (ukupno 52Eur), 3 noćenja sa doručkom u hotelima 4* (doručak – švedski sto), transferi od aerodroma do hotela, u Vitoriji od hotela do sportske hale kao i od sportske hale do aerodrome i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: ulaznice za utakmice, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.