Crveno beli putuju u Podgoricu na duel sa SC Derbijem (nedelja 17 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridinabet nakon vrlo važne pobede nad ekipom Albe iz Berlina, koja je označila početak novog izuzetno zahtevnog mini ciklusa, okreću se obavezama u ABA ligi gde ih u nedelju od 17 časova očekuje duel sa ekipom SC Derbi u Podgorici.

Utakmica se igra u dvorani SC „Morača“ a crveno beli žele da nastave sa pobedama, i ostanu usamljeni na prvom mestu na tabeli regionalne lige.

Trener Janis Sferopulos na put u Podgoricu koji sledi u subotu u večernjim časovima nakon treninga vodi sve brojniju ekipu, a u ekspediciji će se naći i Adam Hanga (odluka o njegovom nastupu biće doneta neposredno pred meč u Crnoj Gori).

Trener Janis Sferopulos: „Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. SC Derbi igra svoje mečeve sa mnogo energije na obe strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu i na prvom mestu spremni i fokusirani da igramo našu igru“ rekao je trener crveno belih.

Branko Lazić: „Dobro poznajemo ekipu Studentskog Centra, pokazali su svoj kvalitet i prošlih sezona, takođe i ove odigravši veliki broj izuzetno dobrih utakmica. Dobro organizovan čvrst tim, koji se dobro poznaje i koji ima svoje ambicije u ovom meču. Na nama je da odigramo čvrstu odbranu, da prenesemo energiju na parket i odigramo utakmicu u ritmu koji nama odgovora kako bi došli do pobede“

Crveno beli se odmah nakon odigranog meča u Crnoj Gori vraćaju za Beograd i počinju pripreme za duplo kolo Evrolige, a prvi meč već je na programu u utorak protiv lidera na tabeli madridskog Reala od 19 časova u Beogradskoj Areni.

Karte za tu utakmicu već su puštene u prodaju, a sve informacije možete pronaći na sledećim linkovima KK Crvena zvezda Meridianbet i našeg tiketing partnera Tickets.rs.