Crvena zvezda “gostuje” Makabiju u Pioniru (četvrtak 20.05 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odradili su u sredu u ranim popodnevnim časovima trening pred utakmicu 16. kola Evrolige sa Makabijem.

Ta utakmica igra se u četvrtak od 20:05 časova u hali Aleksandar Nikolić bez prisustva publike.

Pred ovaj meč trener Janis Sferopulos koji neće računati na ovom meču na Šabaza Nejpira i Ognjena Kuzmića obratio se novinarima u Beogradu:

Igramo protiv koji  na ovom terenu imaju pet pobeda i tri poraza. Oni su u vrhu tabele, u poziciju su za plej-of, ali je ovo bitna utakmica za nas. Posle utakmice sa Real Madridom želimo da budemo spremni da reagujemo. Želim da vidim da više igrača bude uključeno u borbu za pobedu, da ostanemo zajedno i budemo spremni da se potučemo za pobedu“ rekao je trener crevno-belih koji nije želeo ništa više da doda na temu Šabaza Nejpira kao i da je „sve na tu temu rekao na konferenciji u utorak uveče“.

Novo pojačanje Fredi Gilespi od utorka već radi sa ekipom:

Da, Gilespi je već odradio prvi trening. Znamo da ne može da igra još u Evroligi, ali želimo da ga uvrstimo u tim kako bi krenuo da igra u ABA ligi i bio spreman za Evroligu

Crveno beli će u dvorani Aleksandar Nikolić trenirati i na dan utakmice na kojoj da podsetimo neće biti prisutna publika.