KK Crvena zvezda Meridianbet – obaveštenje o statusu igrača Šabaza Nejpira

KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće:

Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Meridianbet Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju!

Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu „Olimpija Armani“ iz Milana.

Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane.

KK Crvena zvezda Meridianbet isključivo preko svojih zvaničnih naloga obaveštavao je, i obaveštavaće blagovremeno javnost transparentno o svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba.

KK Crvena zvezda Meridianbet