Crveno-bela krv – 29. put!

U ponedeljak i utorak, 29 i 30.01.2024. godine, održaće se još jedna, tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi (29. put) u organizaciji UG Delije Sever, SD Crvena Zvezda i Instituta za transfuziju krvi Srbije, pod, već prepoznatljivim sloganom „Crveno-bela krv“.

Akcija se održava kao i uvek u Medija centru Stadiona „Rajko Mitić“, u ponedeljak od 9-15 časova i u utorak od 10-18 časova.

Osim na stadionu našeg fudbalskog kluba, humanost možete pokazati i dati krv u i u našoj Kosovskoj Mitrovici u kojoj možete dobrovoljno donirati krv u ponedeljak, 29. januara od 9 do 13 časova u Zavodu za transfuziju krvi.

Mi Zvezdaši smo više puta u prošlosti pokazali da imamo veliko i humano srce, a nova, već 29. akcija dobrovoljnog davanja krvi prava je prilika da još jednom pokažemo da je Crvena zvezda velika porodica!

Podsećamo, krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

Budi human jer tvoja krv nekome znači život!

KK Crvena zvezda Meridianbet