Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Valensiju (utorak 20 časova)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet će na parket Beogradske Arene već u utorak uveče protiv ekipe Valensije u utakmici 24.kola Evrolige!

Vreme za oporavak i pripremu te utakmice za naše momke je minimalan, a ekipa je već u ponedeljak odradila trening pred tu utakmicu.

Trener Janis Sferopulos: „Valensija je atletski vrlo dobar tim, čvrst, imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi… Pokušaćemo da igramo našu igru, potrebno je da ih napadnemo, ali pametno i na pravi način. Neophodno je da imamo tečnu igru, a da u defanzivi budemo na nivou, da budemo konstantni i nedozvolimo rivalu lake poene iz tranzicije

Adam Hanga: „Još jedna teška utakmica, još jedna teška nedelja, protiv protivnika koji je jako opasan. Upravo su izgubili od Malage, pa očekujemo reakciju sa njihove strane. Veoma su fizički dobar, ovo je tim koji igra jako dobru odbranu, veoma težak meč za nas, ali moramo da pobedimo. Mislim da je tim koji igra jako dobru odbranu, pa naš napad mora biti strpljiv i pametan.

KK Crvena zvezda Meridianbet pustio je prošle srede u prodaju karte za utakmice sa Valensijom i Barselonom. Prodaja se vrši na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera tickets.rs (Ušće, Dom Omladine…) kao i online na sledećem linku:

https://tickets.rs/event/crvena_zvezda_meridianbet_valencia_basket_10779

Takođe, karte će se prodavati i na dan utakmica na blagajnama Beogradske Arene od 12 časova do početka utakmice koja startuje u 20 časova.

Dođite i podržite naš tim u još jednoj važnoj utakmici jer samo sa punim tribinama možemo do nove pobede! Borba za bolji plasman u Evroligi nije gotova, očekuje nas još 11 utakmica!