KADA SLIKA I SNIMCI GOVORE VIŠE OD SVAKE REČI ! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 88:86 u 18. kolu ABA lige I tako u punoj Beogradskoj Areni napravili veliki korak ka prvom mestu pred plej of regionalne lige.

KK Crvena zvezda Meridianbet želi ovom prilikom još jednom da se zahvali svima koji su u nedelju uveče došli, ispunili tribine, i pružili glasnu podršku našem timu da ostvari cilj, i dođe do izuzetno važnih bodova i pobede!

Istovremeno, pošto od nedelje uveče, nakon završetka utakmice u kojoj smo bili apsolutno bolji rival na terenu, svedočimo brojnim „slobodnim tumačenjima“ i spekulacijama šta se dešavalo na nedeljnoj utakmici (i ko je šta radio…) a kako bi sprečili dalje širenje istih, dajemo javnosti na uvid kroz video u trajanju od 3 minuta (bez komentara) o dešavanjima na nedeljnom meču u Beogradskoj Areni.

Pa neka javnost proceni sama!

Istovremeno, zahtevamo od svih koji zarad cilja koji nam kao klubu apsolutno nije jasan, “targetiraju” sve koji ne misle kao “neki”, pa čak i snimaju članove porodica, majke, supruge… na tribinama, da to prestanu, jer prevazilazi svaku granicu ukusa i normalnog, kao i korišćenje termina “motivisanost” u utakmicama u kojima igra KK Crvena zvezda Meridianbet!

KK Crvena zvezda Meridianbet poziva sve naše pristalice da dođu u utorak i pruže ponovo glasnu i brojnu podršku našim momcima u još jednoj izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka protiv Valensije!

KK Crvena zvezda Meridianbet